Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Onko seuraava työpaikkasi meillä?

Printcom on kasvuyritys. Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin. 

Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme. Mahdolliset avoimet paikat ovat rekrytointivalikossa.

Laita avoin hakemus

Mikäli sopivia avoimia paikkoja ei ole juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@printcom.fi. Kerro meille, mitä voisimme yhdessä saada aikaan ja perustellusti minkälaisessa tehtävässä haluaisit meillä toimia. Erityisesti olemme kiinnostuneita ICT-asiantuntijoista, ylläpidon osaajista sekä myynnin ammattilaisista.

2023

 • Avoimet työpaikat: Lähituen tiiminvetäjä // 27.03.2023

  Tarjoamme sinulle monipuolisen esihenkilötehtävän lähituki-tiimissämme, joka palvelee asiakkaitamme pääosin heidän toimipisteissään. Tehtävässäsi vastaat lähituki -tiimin esihenkilötyöstä sekä päivittäisten toimintojen ja asiakastyytyväisyyden varmistamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi ja oman esihenkilösi kanssa. Asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme Suomen parasta IT-palvelua. Tiiminvetäjänä olet lähitukitoimintomme osalta avainasemassa tämän tavoitteen toteuttamisessa.

  Lue lisää »

 • Järjestelmien integrointi takaa Mehiläiselle IT-laitteiden toimituksen nopeasti ja varmasti // 21.03.2023

  Mehiläisen ja Printcomin yhteistyö alkoi syksyllä 2020, kun terveyspalveluyritys valitsi Printcomin IT-laitetoimittajaksi korkean palvelutason ja kilpailukykyisten hintojen vuoksi. Yhteistyö varmistaa Mehiläiselle Lenovon työasemien saatavuuden kaikissa tilanteissa – Printcom toimittaakin yritykselle lähes 50 työasemaa viikossa.

  Lue lisää »

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

 • Printcom laajentaa pääkaupunkiseudulle // 30.11.2015

  Printcom Center Oy ja Ykköstoimisto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa Printcom Center Oy ostaa Ykköstoimisto Oy:n Canon Business Center liiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta siirtyy 1.12.2015 alkaen Printcom Center Oy:lle.

   

  Lue lisää »

2014

 • Printcom sai Avainlipun // 04.11.2014

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlipun käyttöoikeuden kaikille Printcomin konesalipalveluille. Printcom haluaa Avainlipun avulla erottua positiivisesti markkinoilla ja tukea suomalaista työtä.

  Lue lisää »

 • Service Desk pelastaa pulasta // 16.10.2014

  Service Deskin tehtävä on reagoida nopeasti ja tehokkaasti asiakkaiden IT-ylläpito- ja asennustarpeisiin. Järjestelmäasiantuntijat ratkaisevat ongelmatilanteita jopa jo puhelun aikana. Soita tai lähetä sähköpostia, saat apua etänä tai paikan päällä. 

  Lue lisää »

2013