Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Onko seuraava työpaikkasi meillä?

Printcom on kasvuyritys. Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin. 

Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme. Mahdolliset avoimet paikat ovat rekrytointivalikossa.

Laita avoin hakemus

Mikäli sopivia avoimia paikkoja ei ole juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@printcom.fi. Kerro meille, mitä voisimme yhdessä saada aikaan ja perustellusti minkälaisessa tehtävässä haluaisit meillä toimia. Erityisesti olemme kiinnostuneita ICT-asiantuntijoista, ylläpidon osaajista sekä myynnin ammattilaisista.

2024

 • Ajan hermoilla oleva IT pystyy reagoimaan joustavasti muutoksiin // 18.01.2024

  Mesvac Oy on vuonna 1977 perustettu teollisuusovia ja muita laitteita myyvä sekä huoltava yritys. Vuonna 2016 Mesvac siirtyi osaksi saksalaista Hörmann Group -konsernia. Mesvacin CIO Ville Meriluodon mukaan yrityksen toiminnot keskittyvät tätä nykyä paljolti huollon ja myynnin tehtäviin, mutta Kirkkonummen Jorvaksessa sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan yhä laadukkaita varaosia, murtosuojia ja rullakaltereita erilaisten kiinteistöjen käyttöön.

  Lue lisää »

2023

 • Avoimet työpaikat: Tietoturva-asiantuntija // 02.11.2023

  Tietoturva-asiantuntijana, tärkeänä osana tietoturvatiimiämme, toteutat Printcomin tietoturvapalveluita asiakkaillemme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä Printcomin palvelutuotannon, projektitoimiston sekä myynnin kanssa. Olet mukana kehittämässä yrityksemme tietoturvaliiketoimintaa ja sen palveluita.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Verkkoasiantuntija // 30.10.2023

  Verkkoasiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä Service Deskin, 2. asteen tuen sekä muiden verkko-osaajiemme kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä päämiestemme ja kumppaneidemme kanssa. Vastaat osaltasi, että sopimusten mukaiset palvelu- sekä laatulupaukset täyttyvät ja toimit Printcomin palvelutuotannon käytäntöjen sekä prosessien mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan voit olla mukana myös palveluiden käyttöönottoprojekteissa asiantuntijana.

  Lue lisää »

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

 • Printcom laajentaa pääkaupunkiseudulle // 30.11.2015

  Printcom Center Oy ja Ykköstoimisto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa Printcom Center Oy ostaa Ykköstoimisto Oy:n Canon Business Center liiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta siirtyy 1.12.2015 alkaen Printcom Center Oy:lle.

   

  Lue lisää »

2014

 • Printcom sai Avainlipun // 04.11.2014

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlipun käyttöoikeuden kaikille Printcomin konesalipalveluille. Printcom haluaa Avainlipun avulla erottua positiivisesti markkinoilla ja tukea suomalaista työtä.

  Lue lisää »

 • Service Desk pelastaa pulasta // 16.10.2014

  Service Deskin tehtävä on reagoida nopeasti ja tehokkaasti asiakkaiden IT-ylläpito- ja asennustarpeisiin. Järjestelmäasiantuntijat ratkaisevat ongelmatilanteita jopa jo puhelun aikana. Soita tai lähetä sähköpostia, saat apua etänä tai paikan päällä. 

  Lue lisää »

2013