Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Printcom-tunnusluvut

Luottamuksen arvoinen kumppani.

Printcomilta saat juuri oikeat teknologiaratkaisut tarpeisiisi. Tarkoituksemme on tehostaa teidän prosessejanne niin, että sinä voit paremmin keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Kartoitamme yrityksesi lähtötilanteen ja määrittelemme yhdessä tavoitetilan. Tarjoamme kartoituksen perusteella ratkaisun, joka muodostuu alan parhaista tuotteista ja palveluista – Printcomin ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä.

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen ICT-ratkaisuja ja palveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintamme lähtökohtia ovat tehokkuus ja laatu. Tavoitteemme on kohdentaa tehokkuudella säästetty aika suoraan asiakaspalveluun ja myyntiin. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 36 miljoonaa euroa ja meillä on töissä lähes 120 IT-alan ammattilaista.

Meillä on toimipisteet Espoossa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porvoossa ja Seinäjoella. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.


Lue lisää palveluistamme