Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Kiitos yhteydenotostanne!

Yhteydenottopyyntö

Voit täyttää yhteydenottolomakkeen tai soittaa p.020 756 2460 tai lähettää sähköpostia myynti@printcom.fi

Tieto ei lisää tuskaa teksti

Parannetaan yhdessä yrityksesi tietoturvan tasoa

Mitä on tietoturva?

Yksinkertaisimmillaan tietoturva on eri laitteiden ja sovellusten suojaamista sekä määrittelyä, kenellä on pääsy niihin. Toimivaan tietoturvaan kuitenkin liittyy paljon muutakin, kuten tietoturvapolitiikka ja -ohjeet sekä riskienhallinta. Meiltä löytyvät tarvittava asiantuntemus sekä teknologiat, joilla saadaan yrityksesi tietoturva vaadittavalle tasolle.

Kenelle palvelumme on tarkoitettu?

Organisaatiot, jotka tarvitsevat lisäkäsiä ja viimeisintä asiantuntemusta tietoturvan suunnitteluun ja hallintaan sekä myös viimeisintä teknologiaa olevat ratkaisut.


 Tietoturva on koko organisaation yhteinen asia, ei pelkästään IT-tiimin.
Anna meidän auttaa, ota yhteys myynti@printcom.fi


ikoni kysely

Tietoturvakysely selvittää henkilöstön tietoturvaosaamista

Kysely kartoittaa tietoturvaan liittyviä toimintatapoja, henkilöstön tietoturvatietämystä sekä mielikuvia yrityksen tai organisaation tietoturvan tilasta.

ohjausryhmä ikoni

Tietoturvan ohjausryhmä avaa näkymän tietoturvaympäristöön

Ohjausryhmä keskittyy säännöllisesti tietoturvan nykytilaan sekä sen kehittämiseen. Ohjausryhmässä on yrityksenne edustaja (IT-vastaava) sekä Printcomin asiantuntija. Asialistalla on esim. havaitut tietoturvapoikkeamat ja kriittiset haavoittuvuudet. Näiden pohjalta voidaan tehdä parannus- ja kehitysehdotukset.

skannaus ikoni

Skannaus tunnistaa verkon ja järjestelmien haavoittuvuudet

Löydetään haavoittuvuudet ja vääränlaiset asetukset ennen kuin hyökkääjät löytävät ja hyödyntävät niitä. Skannaus kattaa kaikki verkot, työasemat, palvelimet sekä muut verkkoon kytketyt laitteet. Laitteet ja pilvipalvelut skannataan sisä- ja ulkoverkon näkökulmasta.

hyökkäyssimulaatio ikoni

Hyökkäyssimulaatio paljastaa käyttäjien valppaustason

Käyttäjälle lähetetään sähköpostiviestejä, jotka näyttävät yleisiltä tietojenkalasteluviesteiltä tai yrityksenne tutun järjestelmän viesteiltä. Viestit sisältävät tarkoituksellisesti pieniä virheitä sekä vihjeitä, joista käyttäjän olisi tarkoitus huomata, ettei viesti ole aito. Viestiin reagoiminen, esim. salasanojen syöttäminen, kirjautuu järjestelmään ja se nähdään loppuraportissa.

CSOC Tietoturvakeskus suojaa kyberhyökkäyksiltä

Cyber Security Operation Center eli tietoturvakeskus reagoi havaintoihin nopeasti ja auttaa yritystäsi suojautumaan kyberhyökkäyksiltä.

Kehittyneillä järjestelmillä valvotaan yrityksen päätelaitteiden tapahtumia sekä niiden verkkoliikennettä. Tekoäly hakee miljoonista tapahtumista tietoturva-asiantuntijoiden käsittelyyn vain todelliset uhat. Asiantuntijamme analysoivat hälytykset sekä uhat ja tarvittaessa reagoivat vastatoimilla. Vastatoimena on esimerkiksi päätelaitteen eristäminen verkosta ja siten uhan leviämisen estäminen.

Näin yrityksesi saa huipputason tietoturvaosaamista käyttöönsä ja siten omia resurssejanne vapautuu muihin tehtäviin.

EDR ikoni

Päätelaitteiden ja palvelimien poikkeamien havainnointi (EDR)

Päätelaitteiden ja palvelimien poikkeamien havainnointi (EDR) avaa ikkunan IT-ympäristön tapahtumiin. Poikkeamat havaitaan nopeasti ja niihin voidaan reagoida ensi tilassa.

 

Darktrace logo Microsoft Azure logo

 

WithSecure Platinum Partner logo

Traficom - Liikenne ja viestintävirasto - Kyberturvallisuuskeskus logo