Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

sohva ja nojatuoli punaisen maton päällä

2024

2023

 • Avoimet työpaikat: Tietoturva-asiantuntija // 02.11.2023

  Tietoturva-asiantuntijana, tärkeänä osana tietoturvatiimiämme, toteutat Printcomin tietoturvapalveluita asiakkaillemme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä Printcomin palvelutuotannon, projektitoimiston sekä myynnin kanssa. Olet mukana kehittämässä yrityksemme tietoturvaliiketoimintaa ja sen palveluita.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Verkkoasiantuntija // 30.10.2023

  Verkkoasiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä Service Deskin, 2. asteen tuen sekä muiden verkko-osaajiemme kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä päämiestemme ja kumppaneidemme kanssa. Vastaat osaltasi, että sopimusten mukaiset palvelu- sekä laatulupaukset täyttyvät ja toimit Printcomin palvelutuotannon käytäntöjen sekä prosessien mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan voit olla mukana myös palveluiden käyttöönottoprojekteissa asiantuntijana.

  Lue lisää »

 • Toimivat tulostuspalvelut ovat Mehiläisellä avainasemassa potilasturvallisuudessa // 01.08.2023

  Printcom ja yksi Suomen suurimmista terveys- ja sosiaalipalveluita julkiselle ja yksityiselle sektorille tarjoava Mehiläinen ovat tehneet yhteistyötä syksystä 2020 alkaen, jolloin alkoivat työasematoimitukset ja niiden saatavuuksien varmistaminen. Kesällä 2021 yhteistyö kasvoi, kun Mehiläinen aloitti HP-tulostimien hankinnat. Printcom toimittaa HP-tulostimet ylläpitosopimuksella.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Lähituen asiantuntija // 18.04.2023

  Lähituen asiantuntijana tehtävänäsi on huolehtia omalta osaltasi palvelun laadun ja vasteaikojen toteutumisesta. Vauhdikkaasti kasvavana yrityksenä tarjoamme sinulle erinomaisen kasvun ja kehittymisen ympäristön sekä mahdollisuuksia edetä urallasi vaativampiin tehtäviin.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Lähituen tiiminvetäjä // 27.03.2023

  Tarjoamme sinulle monipuolisen esihenkilötehtävän lähituki-tiimissämme, joka palvelee asiakkaitamme pääosin heidän toimipisteissään. Tehtävässäsi vastaat lähituki -tiimin esihenkilötyöstä sekä päivittäisten toimintojen ja asiakastyytyväisyyden varmistamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi ja oman esihenkilösi kanssa. Asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme Suomen parasta IT-palvelua. Tiiminvetäjänä olet lähitukitoimintomme osalta avainasemassa tämän tavoitteen toteuttamisessa.

  Lue lisää »

 • Tietoturvakartoitus Lahden yhteiskoululle avasi silmiä, vaikka moni asia oli lähtökohtaisesti kunnossa // 21.03.2023

  Lahden yhteiskoululle tietoturva on tärkeä asia, kun vuonna 1896 perustetun yksityiskoulun 130 työntekijää käsittelevät salassa pidettävää materiaalia. Teknologian kehitys ja varsinkin sen hyödyntäminen päivittäisessä opetuksessa ja ylioppilaskirjoituksissa ovat pakottaneet koulun sekä henkilöstön tarkoin pohtimaan tietoturvaa. Vuonna 2022 Printcomin kanssa teetetty tietoturvakartoitus osoitti, että monia asioita tehdään jo oikein ja herätti samalla henkilökunnan ymmärtämään nykypäivän riskit ja suhtautumaan niihin kriittisesti.

  Lue lisää »

 • Järjestelmien integrointi takaa Mehiläiselle IT-laitteiden toimituksen nopeasti ja varmasti // 21.03.2023

  Mehiläisen ja Printcomin yhteistyö alkoi syksyllä 2020, kun terveyspalveluyritys valitsi Printcomin IT-laitetoimittajaksi korkean palvelutason ja kilpailukykyisten hintojen vuoksi. Yhteistyö varmistaa Mehiläiselle Lenovon työasemien saatavuuden kaikissa tilanteissa – Printcom toimittaakin yritykselle lähes 50 työasemaa viikossa.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Logistiikkatyöntekijä // 20.03.2023

  Tehtävässä toimit osana logistiikkatiimiämme, pääasiallisena tehtävänäsi päätelaitteiden ja oheistarvikkeiden toimitus asiakkaillemme pääosin Kymenlaakson (Kouvola / Kotka) alueella. Työssäsi pääset tapaamaan ihmisiä ja avustamaan heitä muun muassa työasemien käyttöönotossa. Samalla tuet ja opastat asiakkaitamme käyttöönottoon liittyvissä IT-asioissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä avuksesi pidempään talossa toimineita asiantuntijoita. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja liiketoiminnan tukitoimien kanssa.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Service Desk -asiantuntija // 13.03.2023

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän osana Service Desk -tiimiämme, joka palvelee asiakkaitamme puhelinpalvelun tai sähköisten palvelukanavien kautta. Erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on meille kunnia-asia, ja Service Desk -asiantuntijana tehtäväsi on huolehtia omalta osaltasi palvelun laadun ja vasteaikojen toteutumisesta. Vauhdikkaasti kasvavana yrityksenä tarjoamme sinulle erinomaisen kasvun ja kehittymisen ympäristön sekä mahdollisuuksia edetä urallasi vaativampiin tehtäviin. Työ on arkisin tehtävää toimistotyötä.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Kehityspäällikkö // 10.02.2023

  Pitääksemme kasvuvauhtiamme kestävästi yllä, investoimme vahvasti kasvuamme tukeviin kehityshankkeisiin. Nyt tekemillämme investoinneilla vahvistamme tulevien vuosien kilpailukykyämme, ja sen vauhdittamiseksi haemme nyt sinua, oma-aloitteiden ja idearikas kehityspäällikkö.

  Lue lisää »

 • Avoimet työpaikat: Modernin työn ja tiedonhallinnan asiantuntija // 06.02.2023

  Etsimme nyt sinua, oma-aloitteinen ja idearikas Modernin työn ja tiedonhallinnan asiantuntija. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana energistä iimiämme. Teemme paljon yksittäisiä projekteja, mutta muodostamme myös asiakkaidemme kanssa kumppanuussuhteita, joissa olemme rinnalla kulkeva kumppani. Kehitämme asiakkaan ympäristöä pidemmällä aikavälillä ja aikataulutamme projektit niin, että jokaisen kehityskohteen onnistunut läpivienti on realistista Asiakkaan resurssit huomioiden.

  Lue lisää »

2022

2021

2020

 • Service Desk palvelee läpi kesän // 18.06.2020

  Kesäsäästä ei kukaan tiedä, mutta yksi asia on varma: Printcomin Service Desk on avoinna koko suven. Yritysten IT-ongelmat ratkeavat notkeasti ja ripeästi myös kesä-, heinä- ja elokuussa!

  Lue lisää »

 • Microsoft 365 mahdollistaa paljon ja oikein käytettynä vieläkin enemmän // 11.06.2020

  Jos et vielä hyödynnä Microsoft 365 -palveluja työssäsi, se muuttuu luettuasi tämän artikkelin. Kysyimme Microsoft 365 -liiketoimintajohtaja Jukka Veräväiseltä, miksi jokaisen modernia työympäristöä arvostavan kannattaisi valjastaa alati kehittyvät tuotteet osaksi arkeaan.

  Lue lisää »

 • Sinun tietojesi tähden // 23.04.2020

  Tietoturva – sanahelinää vai joukko järjestelmällisiä toimenpiteitä yksilön ja yrityksen tietojen suojaamiseksi? Ehdottomasti jälkimmäistä. Printcomin PCOM 365 -palvelussa tietoturva on keskiössä. Tavoitteena on tarjota järkkymätöntä suojaa datalle, joka ei saa valua esimerkiksi pitkäkyntisten käsiin.

  Lue lisää »

 • Printcom Lenovon Platinum-kumppaniksi // 03.04.2020

  Printcom Center Oy on saavuttanut Lenovon Platinum-kumppanuustason 1.4.2020 alkaen. Tämä tarkoittaa, että pystymme palvelemaan Lenovon teknologiaratkaisuissa entistäkin monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin.

  Lue lisää »

 • PCOM 365 tarjoaa lähipalvelua etäältä // 31.03.2020

  Työskenteleekö yrityksessäsi yli 20 henkilöä? Entä käytättekö päätyökaluna Microsoftin 365- tuotteita – Wordia, Exceliä, PowerPointia, Outlookia tai esimerkiksi Teamsia? Jos vastaus molempiin kysymyksiin on kyllä, Printcomin PCOM 365 -palvelusta kannattaa ottaa selvää. Se tuo mukanaan kustannussäästöjä, lisää sujuvuutta arkeen ja kasvattaa yritysten tietoturvaa.

  Lue lisää »

 • C.E. Lindgren ulkoisti IT-palvelut Printcomille - kokonaisvaltainen paketti nopealla palvelulla // 21.02.2020

  Printcomin palvelukokonaisuus C.E. Lindgrenille sisältää verkkohallinnan, tulostuspalvelut, palvelinhallinnan, käyttäjätukipalvelut sekä päätelaitteiden elinkaaren hallinnan. Lue kuinka projektin helppous yllätti asiakkaan.

  Lue lisää »

2019

2018

2017

2016

2015

 • Printcom laajentaa pääkaupunkiseudulle // 30.11.2015

  Printcom Center Oy ja Ykköstoimisto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa Printcom Center Oy ostaa Ykköstoimisto Oy:n Canon Business Center liiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta siirtyy 1.12.2015 alkaen Printcom Center Oy:lle.

   

  Lue lisää »

2014

2013