Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Kiitos yhteydenotostanne!

Yhteydenottopyyntö

Voit täyttää yhteydenottolomakkeen tai soittaa p.020 756 2460 tai lähettää sähköpostia myynti@printcom.fi

henkilöitä työskentelemässä toimistolla tietokoneiden äärellä

Työympäristömme on muuttunut.

Olemme ottaneet valtavan digiloikan työympäristössämme pandemian myötä. Hybridityö on tullut jäädäkseen ja työn tekemisestä on tullut joustavampaa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta. Hybridityö edellyttää organisaatiolta myös muutosta tiedonhallintaan ja kollaboraatiota tukeviin työkaluihin. Tiimin jäsenet voivat olla fyysisesti eri sijainneissa, mutta työtä tulee voida tehdä yhdessä ja entistä tehokkaammin.

Modernien ja automatisoitujen työnkulkujen tarve on kasvanut, tietoa halutaan kerätä helposti ja analysoida liiketoiminnan käyttöön. Tietoturva on kaiken keskiöissä, tietosuojalakia on noudatettava ja huolehdittava, että tietoturvaratkaisut ovat ajan tasalla.

Nopea digiloikka on tuonut myös haasteita tiedonhallintaan, olemme vauhdilla siirtyneet uudenlaiseen tapaan toimia, mutta pelisäännöt uudelle tavalle toimia on unohdettu tehdä. Sisäisen viestinnän merkitys on myös kasvanut valtavasti, puutteet tiedon saatavuudessa vaikuttavat työssä viihtyvyyteen ja sitoutumiseen.

Microsoft tarjoaa loistavat sovellukset ja työkalut tiedonhallintaan ja moderniin työhön. Tärkeää on kuitenkin ensin pysähtyä määrittelemään miten ja mihin niitä käytetään ja tehdä henkilöstölle selkeät ohjeistukset sekä ennen kaikkea panostaa koulutukseen.

Microsoft Sharepoint -alustalle rakennettu visuaalinen moderni intranet tuo sisäisen viestinnän aivan uudelle tasolle ja kasvattaa henkilöstön yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä parantaa työssä viihtyvyyttä.

Digitalisaatio on matka ja me haluamme kulkea sitä kanssanne

Me Printcomissa haluamme kulkea rinnallasi, kumppanina, joka auttaa ja kehittää organisaationne liiketoimintaympäristöä. Määrittelemme kanssanne teidän organisaation tavan tehdä modernia työtä ja tiedonhallintaa. Rakennamme teille tarpeidenne mukaisen intranet-ratkaisun tukemaan tiedon jakamista. Pyrimme siihen, että organisaationne voi mahdollisimman pitkälle hyödyntää jo olemassa olevia Microsoftin lisenssejä, jolloin myös kustannukset ovat maltilliset. Vaativiin tiedonhallinnan tarpeisiin ratkaisumme on ThereforeTM -dokumentinhallintajärjestelmä, jonka avulla kaikki yrityksen elintärkeät tiedot pysyvät järjestyksessä.


Lue lisää myös tietoturvapalveluistamme »