Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Uusi ajankohta 10.3.2022

Tietoturva vs. käytettävyys – hyvän ja pahan taistelu?

Tule webinaariimme kuuntelemaan käytännönläheistä keskustelua


Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 9.3.2022 tästä.


Sellaista tietoliikenneverkkoa ei olekaan, mihin ulkopuolinen tunkeutuja ei pääsisi. Mutta verkko tulee rakentaa siten, että tunkeutuja ei pääse siellä aiheuttamaan vahinkoa. Palveluiden käyttöä ei kuitenkaan tule monimutkaistaa tietoturvan kustannuksella. Yrityksen tehtävänä on murehtia sitä, että yhteydet ovat turvallisia ja palvelut helposti käytettävissä, ei käyttäjän.

Miten käytettävyyttä tulee rakentaa, jotta se ei ole liiketoiminnan hidastaja vaan mahdollistaja, mutta myös niin, että työntekijöillä on tietoturvalliset, etukäteen mietityt ratkaisut käytössään?

Asiaa haastaa myyntijohtaja Kai Herranen Printcom Center Oy:stä. Haasteisiin vastaavat palvelupäällikkö Miika Grefberg Printcom Center Oy:stä sekä Principal Systems Engineer Timo Lohenoja, Fortinetistä.

Tule linjoille kuuntelemaan käytännönläheistä keskustelua.


Aika: Torstaina 10.3.2022 kello 9.00 – 9.45

Paikka: Webinaari toteutetaan verkossa. Lähetämme sinulle linkin webinaariin antamaasi sähköpostiin. Webinaariin rekisteröityminen edellyttää yrityssähköpostin käyttöä.

 

Webinaari on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat organisaationsa tietoturvasta tai ovat vaikuttamassa siihen.

 

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 9.3.2022 tästä.

Jos haluat lähettää meille etukäteen kysymyksiä tähän aiheeseen liittyen, kirjoita kysymyksesi ilmoittautumislomakkeeseen.