Printcom Center Oy kuuluu Canonin yritysratkaisujen vaativimpaan kumppanitasoon, sen valtakunnalliseen Canon Business Center -ketjuun edustaen ainoana toimijana kaikkia Canonin yritysratkaisuja Porvoon, Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan talousalueilla. Printcom Center Oy valittiin Canon-yritysratkaisujen vuoden jälleenmyyjäksi 2012–2013.

Printcom Centeriltä saat kaikki Canonin tulostuksen- ja dokumentinhallinnan sekä ammattitulostamisen ratkaisut, joihin kuuluvat muun muassa monitoimilaitteet, suurkuvatulostimet, ohjelmistotuotteet sekä graafisen alan ratkaisut. Printcom Center toimittaa Canon-ratkaisuihin tarvittavan suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Printcom Center on ISO 14001
-ympäristösertifioitu yritys, mikä takaa ympäristövastuullisen toiminnan ja sen jatkuvan kehittämisen, ja sertifikaatti on myös edellytys Canon Business Center -ketjuun kuulumiselle.

Toimimme kaikissa alueemme suurimmissa kaupungeissa, koska haluamme olla lähellä sinua. Autamme sinua menestymään etsimällä parhaiten sopivat ratkaisut. Canonin johtava teknologiaosaaminen ja tuki antavat meille tähän hyvät työkalut. Ratkaisevassa roolissa on henkilöstömme ammattitaito, osaavat ihmiset, jotka kouluttautuvat järjestelmällisesti muun muassa
Canon Kumppaniohjelman vaativan Canon Business Center -ketjuohjelman mukaisesti.

Lue miten Gasum tehosti tulostuksenhallintaansa ja saavutti merkittäviä säästöjä Printcomin ja Canonin ratkaisuilla.

Ollaan yhteyksissä!

Printcom Center Oy

Jyrki Vaara
toimitusjohtaja
puh. 044 075 7707
jyrki.vaara(at)printcom.fi

Canonin omista toimipisteistä ja täyden palvelun jälleenmyyjistä koostuva Canon Business Center -ketju tarjoaa yrityksille ja yhteisöille paikallista palvelua maanlaajuisesti. Ketjun voimatekijöitä ovat laaja asiantuntijaverkko, korkealaatuinen palvelu, vakioidut tuote- ja palvelukokonaisuudet sekä sertifioidut prosessit. Ketju toimii 35 paikkakunnalla.