Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Seitsemän ympäristövinkkiä ICT-käyttäjälle.

Jokainen ICT-laitteiden käyttäjä voi tehdä konkreettisia ympäristötekoja omassa arjessaan. Kokosimme listan käytännön vinkkejä, joiden avulla voit helposti säästää energiaa ja luontoa. Tekemäsi valinnat ovat pieniä, mutta niiden kerrannaisvaikutukset niin työpaikallesi kuin ympäristöllekin ovat suuria. Nämä ympäristövinkit on painettu myös hiirimatolle, lähelle käyttäjiä. Kysy lisätietoja hiirimatoista myynnin yhteyshenkilöltäsi tai Jukkapekka Poralilta, jukkapekka.porali@printcom.fi, p. 044 3131 091. 

Näin olet ympäristöystävällinen ICT-käyttäjä.

  1. Käytä uusia, energiatehokkaita ICT-laitteita. Esimerkiksi näytöissä, monitoimilaitteissa ja palvelimissa voit tekniikkaa uusimalla säästää energiaa jopa yli 50 %.
  2. Valjasta tekniikka säästämään puolestasi. Käytä ICT-laitteiden automaattisia energiansäästöominaisuuksia ja nopeita viiveaikoja niiden kytkeytymiselle.
  3. Sammuta laitteiden virrat, kun et käytä laitetta. Lataa akkukäyttöiset laitteet kerralla täyteen – älä ylilataa, äläkä jätä latureita tyhjänä kytketyksi.
  4. Huolehdi käytetyistä ICT-laitteista asianmukaisen palvelun kautta.
  5. Kun hankit ICT-laitteita, arvioi laitteen ympäristöystävällisyyttä koko elinkaaren ajalta. Selvitä valmistuksen ympäristövaikutus, optimaalinen käyttöikä ja käytön ympäristökuormitus.
  6. Tulosta harkiten ja aina kun mahdollista kaksipuolisesti. Käytä keskitettyjä tulostus- ja kopiointipisteitä.
  7. Käytä, aina kuin mahdollista, etäneuvottelu- ja dokumenttienhallintapalveluita. Ne tehostavat sinun ja työkavereittesi työtä ja vähentävät matkustamista.