Etsimme IT Solution Owneria, joka vastaa digitaalisten ratkaisuidemme suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja ylläpidosta yhteistyössä kehityskumppaneidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu varmistaa, että hankkeiden toteutus sujuu vaivattomasti sekä vastaa organisaatiomme tarpeita ja tavoitteita.

IT-alan ammattilaisena osaat katsoa asioita kokonaisuuksina ja huomioit asioiden vaikutukset sekä sidonnaisuudet. Ymmärrät riskien ja muutosten hallinnan tärkeyden sekä osaat soveltaa niitä käytännössä. Sinulta löytyy halua auttaa asiakasta ja kehittää asiakkaan toimintaa.

Viihdyt nopeatempoisessa, vaihtelevassa moniasiakasympäristössä, jossa vaaditaan kykyä organisoida ja priorisoida. Meillä voit kehittyä sekä oppia uutta. Arvostamme työntekijöiden oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työntekoon. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työkalumme ovat alan parhaita. Saat meillä käyttöösi kattavan työterveyshuollon ja monipuolisen henkilöstöetuohjelman.

Tehtävässä

 • Vastaat valituista digitaalisista ratkaisuista ja niiden kehityksestä
 • Ideoit innovatiivisia ratkaisuja ja haastat organisaatiomme totuttuja toimintamalleja
 • Olet vastuussa vaatimusten keräämisestä ja hallinnasta sekä varmistat, että hankkeet vastaavat organisaatiomme tarpeita. Tähän sisältyy mm. sidosryhmien kanssa käytävät keskustelut ja dokumentointi
 • Toimit linkkinä eri sidosryhmien välillä kuten liiketoimintaosastojen, IT-tiimien sekä ulkoisten palveluntarjoajien välillä ja varmistat avoimen sekä tehokkaan viestinnän osapuolten välillä
 • Koordinoit projektin eri vaiheita, aikatauluja ja resursseja sekä varmistat projektin sujuvan etenemisen suunnitelman mukaisesti ja käsittelet mahdollisia ongelmia tai viiveitä
 • Olet vastuussa ratkaisumme käyttöönotosta ja ylläpidosta organisaatiossamme, mikä voi olla käyttäjien koulutusta, käyttöönoton tukemista ja jatkuvaa ylläpitoa sekä päivityksiä.

Odotamme sinulta

 • Noin 10 vuoden kokemusta IT-alalta, mistä vähintään 5 vuotta digitaalisten kehityshankkeiden johtamisesta sekä tietotekniikan tai vastaavan alan korkeakoulututkintoa
 • Riittävää osaamista eri IT-ratkaisuissa ja teknologioissa kuten pilvipalveluista, tietokannoista, verkoista ja/tai ohjelmistokehityksestä. Kokemusta eri kehitysmenetelmistä kuten ketterästä tai vesiputousmallista
 • Vahvoja projektinhallintataitoja mm. kykyä laatia aikatauluja, resurssien ja riskien hallintaa. Kokemusta käyttää projektinhallintatyökaluja
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida selkeästi eri sidosryhmien kanssa. Kokemusta fasilitoinnista ja neuvottelutaidoista
 • Ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja kykyä tunnistaa digitaalisten ratkaisujen mahdollisuudet sekä haasteet organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Kykyä tunnistaa sekä ratkaista ongelmia nopeasti ja tehokkaasti sekä reagoida muutoksiin ja haasteisiin joustavasti
 • Innostusta jatkuvaan oppimiseen ja halua pysyä ajan tasalla uusista teknologioista sekä alan kehityksestä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toimipaikkana voi olla jokin Printcomin toimipiste. Meillä etätyöt ovat myös mahdollisia. Työtehtävä vaatii ajoittaista matkustamista sujuvan kehittämisen mahdollistamiseksi.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi ansioluetteloineen meille mahdollisimman pian, viimeistään 15.5.2024, osoitteeseen rekry@printcom.fi. Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löytyessä.

Lisätietoja: Ilkalta, Business Development Manager. Ilkan tavoitat numerosta 050 491 9311 tai lähetä sähköpostia ilkka.kivikas@printcom.fi


Olemme suomalainen, vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen ICT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen Lean-filosofiaa hyödyntämällä. Liikevaihtomme oli lähes 36 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja työllistämme yli 100 ammattilaista. Toimipisteemme ovat Espoossa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porvoossa, Seinäjoella ja Tampereella. Tavoitteenamme on kasvattaa liikevaihtomme tulevina vuosina 50 miljoonaan euroon ja työllistää noin 150 ICT-alan asiantuntijaa. Unelmamme on olla Asiakkaidemme halutuin ICT-alan myynti- ja palvelukumppani.