Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän 3. tason tuessa osana palvelutuotantoamme. Erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on meille kunnia-asia, sillä palvelutuotanto-organisaatiomme vastaa asiakkaidemme palveluiden jatkuvuudesta, ympäristöjen valvonnasta sekä palvelupyyntöjen ja muutosten toteuttamisesta. Vastaamme myös palveluasiakkaidemme tietoturvapäivitysten ajantasaisuudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä Service Deskin, 2. asteen tuen sekä muiden verkko-osaajiemme kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä päämiestemme ja kumppaneidemme kanssa. Vastaat osaltasi, että sopimusten mukaiset palvelu- sekä laatulupaukset täyttyvät ja toimit Printcomin palvelutuotannon käytäntöjen sekä prosessien mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan voit olla mukana myös palveluiden käyttöönottoprojekteissa asiantuntijana.

Viihdyt nopeatempoisessa, vaihtelevassa moniasiakasympäristössä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työntekoon. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työkalumme ovat alan parhaita. Saat meillä käyttöösi kattavan työterveyshuollon ja monipuolisen henkilöstöetuohjelman.

Tehtäväsi ovat:

 • Asiakkaidemme sekä Printcomin omaan verkkoon liittyvät ylläpitotehtävät
 • Palvelupyyntöjen mukaisten muutosten toteuttaminen sekä muutosten dokumentointi
 • Verkkoympäristöihin ja verkkolaitteisiin liittyvät ennakoivat huoltotoimenpiteet
 • Verkkolaitteiden valvontaan ja hallintaan liittyvä kehittäminen ja automatisointi
 • Eskalointi ja asioiden priorisointi kiireellisissä tilanteissa.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta lähiverkkojen ja kytkimien ylläpidosta sekä konfiguroinnista
 • Kokemusta palomuurien ylläpidosta ja konfiguroinnista
 • Kokemusta langattomien lähiverkkojen ylläpidosta ja konfiguroinnista
 • Hyvää ongelmanratkaisukykyä
 • Kiinnostusta kehittyä uralla ja oppia uutta
 • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy:

 • Kokemusta tietoverkkojen suunnittelusta ja verkkoarkkitehtuurista
 • Päämiesten sertifiointeja esimerkiksi WatchGuardin, Fortinetin tai HPE Aruba Networkingin verkkolaitteista
 • Osaamista Linux- tai Windows-palvelinympäristöjen hallinnasta
 • Osaamista VMware-virtualisointiympäristöistä
 • Kokemusta konesalien tietoverkoista.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja aloitusajankohdasta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Toimipaikkana voi olla jokin Printcomin yhdeksästä toimipisteestä, mutta työskentely onnistuu myös etänä tai hybridisti.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi ansioluetteloineen meille mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@printcom.fi, mutta kuitenkin viimeistään 26.11.2023. Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löytyessä.