Mehiläinen käyttää maailman turvallisimpia HP-tulostimia, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun luottamuksellisten asiakirjojen suojaamiseen luvattomalta käytöltä. Tulostimet käyttävät viimeisintä HP Wolf Security -tekniikkaa, jonka avulla tulostimet ovat reaaliaikaisesti turvattuna. Ominaisuudet suojaavat tulostimia haittaohjelmahyökkäyksiä vastaan, estävät tulostimen luvattoman käytön ja varmistavat käytettävän laiteohjelmiston aitouden.

Mehiläiselle toiminnan vastuullisuus on tärkeää ja tämä näkyy konkreettisesti myös tulostimissa. Mehiläisellä käytössä olevat HP:n tulostimet valmistetaan osittain uudelleenkäytettävistä komponenteista ja varsinkin kierrätysohjelmien, kuten HP Planet Partners, kautta pystytään varmistumaan siitä, että kiertotalous toteutuu koko toimitusketjussa.

Kaksi terveydenhoidon ammattilaista katsoo kannettavaa tietokonetta hymyillen

HP-tulostimet, huollot ja ylläpito palveluna

Tulostuslaitteiden toimivuus paikasta riippumatta on Mehiläiselle elinehto ja tärkeä osa vastuullisuustoimintaa, jotta potilasturvallisuus pysyy korkeana. Tulostinten tietoturvaominaisuudet takaavat, että ainoastaan valtuutetut henkilöt voivat käyttää tulostettuja asiakirjoja. Samalla ominaisuudet suojaavat mahdollisilta kyberuhkilta.

Vuonna 2021 Mehiläinen kilpailutti tulostusratkaisuja ja Printcom tarjosi tulostimien hankintaan ja ylläpitoon palvelumallia, mikä vastasi terveys- ja sosiaalipalveluyrityksen tarpeisiin. Yhteistyön aluksi Printcom loi asiakkaan tilausjärjestelmään integroinnin suoraan omaan verkkokauppaansa, jonka kautta Mehiläisen työntekijöiden on helppoa tilata laitteet aina tarpeen mukaan.

”Tämä koettiin parhaaksi mahdolliseksi malliksi ja se on toiminut hyvin”, Printcomin Mehiläisen asiakkuudesta vastaava myyjä Jouni Autio kertoo. ”Suurinta hyötyä integroinnista saadaan, kun laitteet voidaan tilata ilman erillistä laskujen tarkistusta. Tämä vaatii, että meillä on hyvin suunniteltu toimitusprosessi, missä meillä on aina Mehiläiselle puskurissa tarpeellinen määrä laitteita”.

Tulostusmäärien kasvaessa laitteiden toimivuus on tärkeää

Toimitusvarmuus ja luotettavuus ovatkin avainasemassa Printcomin ja Mehiläisen yhteistyössä. Tulevaisuudessa Mehiläisellä tulostusmäärien on arvioitu kasvavan.

”Yhteistyö Printcomin kanssa on sujunut todella hyvin. Me Mehiläisellä voimme luottaa siihen, että laitteet toimivat moitteetta ja saamme heiltä aina tarpeeseen apua”, Mehiläisen loppukäyttäjäpalveluiden johtaja Jens Wermskog kiittelee sujuvasta yhteistyöstä.

Printcomille asiakastyytyväisyys sekä arjen toimivuus ovat tärkeitä ja Mehiläisen kohdalla ne ovatkin korkealla tasolla. Tämän varmistavat jatkuva ja avoin vuoropuhelu asiakkaan kanssa, vastuulliset HP-tulostimet ja korkealuokkainen palvelu Printcomilta.

“Tästä iso plussa Printcomille ja erityisesti Jounille, kun asiat sujuvat juuri niin kuin olemme sopineet”, Wermskog kertoo tyytyväisenä yhteistyöhön.

Mehiläisellä on yli 30 000 työntekijää ja käytössä lähes 5 000 tulostinta.

Lisätietoja

Jouni Autio
Avainasiakaspäällikkö
jouni.autio@printcom.fi
puh. 0500 49 4831