Saimme korkeimman tason sertifioinnin WithSecuren ratkaisuissa

Olemme jo pitkään tuottaneet kyberturvapalveluita WithSecuren (aiemmin F-Securen yritystietoturva) teknologialla. Syyskuusta 2022 alkaen Printcom on myös virallinen WithSecuren Managed Service Provider (MSP) -kumppani.

WithSecure MSP-kumppanuus edellyttää meiltä WithSecuren teknologian sertifioitua, käytännössä osoitettua osaamista ja sen jatkuvaa kehittämistä sekä vahvistaa entisestään Printcomin ja WithSecuren yhteistyötä.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

WithSecuren kyberasiantuntijat ovat jatkuvassa valmiudessa tukemaan asiantuntijoitamme vaativien tietomurtoepäilyjen selvittelyssä. Tämä parantaa asiakkaidemme kyberturvallisuutta entistään ja pienentää näin tietomurtojen aiheuttamia riskejä.

Printcom hyödyntää WithSecuren palkittua teknologiaa laajasti palveluissaan haavoittuvuuksien hallinnassa, päätelaitteiden ja Microsoft 365 -pilven suojaamisessa sekä tietomurtojen valvonnassa ja niihin reagoimisessa.

Microsoftin modernin työn ratkaisukumppaniksi

Viimeisen vuoden ajan olemme panostaneet merkittävästi osaamiseen sekä tuotekehitykseen, ja tuotteistaneet mm. tiedonhallinnan ratkaisuja, jotka perustuvat Microsoft 365 -sovelluksiin.

Panostusten sekä useiden asiakastoteutusten johdosta saavutimme lokakuussa Microsoftin Modernin työn ratkaisukumppani -statuksen (Microsoft Solutions Partner Modern Work). Sertifiointi myönnetään yritykselle, joka on osoittanut laajan kyvyn auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja siirtymään hybridityöskentelyyn Microsoft 365:n avulla.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Tarjoamme asiakkaillemme tiedonhallinnan ratkaisuja, joilla voidaan parantaa merkittävästi mm. sisäistä viestintää ja dokumentinhallintaa. Ratkaisuissa hyödynnämme asiakkaan olemassa olevia Microsoft-sovelluksia. Sisäisen viestinnän ratkaisuja toteutamme mm. Teamsillä ja SharePointin modernilla intranetillä. Dokumentinhallinnan tarpeisiin rakennamme räätälöityjä ratkaisuja mm. SharePointin ja Power Platformin avulla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai lähettämällä viestiä osoitteeseen: myynti@printcom.fi