Onnistunut sisäinen viestintä tukee yhteisöllisyyttä ja lisää työssä viihtyvyyttä

Microsoftin työelämätutkimuksen mukaan 59 prosenttia suomalaistyöntekijöistä on kokenut olonsa yksinäisemmäksi hybridityöhön siirtymisen jälkeen. Noin puolet uudessa työssä pandemia-aikana aloittaneista nuorista työntekijöistä harkitsee työpaikan vaihtoa. Toimiston ja etätyöpisteen roolit ovat monelle epäselviä ja yrityksissä koetaan haastavaksi linjata, milloin olisi syytä tulla toimistolle ja milloin olla etänä. Etätyö on kuitenkin tullut jäädäkseen. Jopa 29 prosenttia hybridityötä tekevistä suunnittelee siirtyvänsä kokonaan etätyöhön.

Miten organisaatiossa tulisi tukea sekä johtaa hybridityöskentelyä ja samalla ylläpitää yhteisöllisyyttä ja tehokasta tiimityötä? Miten tarjoamme kaikille samanarvoisen mahdollisuuden osallistua sekä vaikuttaa, riippumatta siitä missä ja miten työskennellään.

» Lue lisää 

» Katso tai kuuntele Vidcastimme