Maailmassa ei ole sellaista tietoliikenneverkkoa, mihin ulkopuolinen tunkeutuja ei pääsisi. Tietoturvallinen toiminta on nykymaailmassa yritysten toimintaan selkeästi vaikuttava asia, joka on syytä olla vähintäänkin kunnossa. Yrityksen käytössä oleva verkko ja palvelut tulee rakentaa niin, että tunkeutuja ei pääse aiheuttamaan vahinkoa tai hyökkäystapauksissa aiheutuu mahdollisimman vähän vahinkoa. Luonnollisesti tietoturvallisen toiminnan on silti oltava käyttäjälleen vaivatonta, eikä aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa tai hukattuja työtunteja.

Printcomin ja Fortinetin "Tietoturva vs. käytettävyys – hyvän ja pahan taistelu?" -webinaari järjestettiin 10.3.2022. Asiaa paikalla oli haastamassa myyntijohtaja Kai Herranen Printcom Center Oy:stä. Haasteisiin vastasivat palvelupäällikkö Miika Grefberg Printcom Center Oy:stä sekä Principal Systems Engineer Timo Lohenoja, Fortinetistä.

Lue webinaarin yhteenveto