Ensto suunnittelee älykkäitä ratkaisuja sähkönjakeluverkkoihin. Yritys tarjoaa innovatiivisia, luotettavia ja alhaiset elinkaarikustannukset omaavia ilmajohtoverkko-, maakaapeliverkko-, sähkön laatu- sekä verkostoautomaatiotuotteita ja -ratkaisuja.

Printcom Center Oy toimittaa teknologiaratkaisuja valtakunnallisesti tehokkuus ja laatu edellä. Ensto ja Printcom ovat löytäneet yhteisen sävelen ja Ensto saa tarvitsemansa laitteet, vaikkei aina juuri ennalta määriteltyä mallia ole saatavilla.

Yhteistyömme on läheistä ja ketterää. Printcom tuntee ympäristömme hyvin ja tietää tarpeemme. Toisinaan, kun speksattuja malleja ei saa, printcomlaiset pystyvät löytämään mahdollisimman hyvin tarpeitamme vastaavat laitteet”, Eriksson kuvailee yhteistyötä Printcomin kanssa.

Lue Enston ja Printcomin tarina kokonaisuudessaan täältä >>