HPE:lle kumppanit ovat kaikki kaikessa. Kumppanit mahdollistavat liiketoimintamme, ja siksi meille on tärkeää palkita kumppaneitamme yhteistyöhön sitoutumisesta sekä HPE-osaamiseen tehdyistä panostuksista.

Jaamme HyPE Partner Awards -palkinnot vuosittain menestyneimmille tai muulla tavoin poikkeuksellista erinomaisuutta osoittaneille kumppaneillemme.

Printcom valittiin HyPE’20 palkinnon voittajaksi kategoriassa ”Vuoden Haastaja” ratkaisumyynnin nopean kasvun sekä tekniseen osaamiseen tehtyjen panostusten vuoksi. Kehityksen taustalta löytyy Printcomin positiivinen ”kyllä onnistuu” -asenne ja halu kehittyä.

”Printcomin kasvu HPE-ratkaisumyynnin markkinassa on yllättänyt meidät kaikki. Heidän tekemät panostukset oman osaamisensa kehittämiseen ovat olleet huomattavia ja kiitettäviä. Mutta kaikkein positiivisin yllätys on ollut into ja asenne, jolla Printcomissa tehdään asioita”, kertoo HPE:n SMB Business Manager Satu Aartolahti.

Verrattain pienenä organisaationa Printcomin vahvuus piilee heidän joustavuudessaan. Tämä näkyy ratkaisumyynnissä, jota tehdään ihmiseltä ihmiselle, sekä kyvyssä edetä nopeasti sisäisissä kehityshankkeissa. Printcom onkin lyhyessä ajassa nostanut itsensä Silver-tason HPE-kumppaniksi. Erityisen huomioarvoista on heidän osaamisensa HPE:n GreenLake-palveluratkaisuista.

”’Vuoden Haastajalta on lupa odottaa halua onnistua, intoa kehittyä ja kunnianhimoa asettaa rima korkealle. Printcom on ylittänyt kaikki odotukset ja siksi he ovat ansainneet HyPE’20 palkinnon omassa kategoriassaan”, toteaa HPE:n Country Channel Manager Antti Mäkelä.

Printcomissa palkinto otettiin vastaan positiivisesti yllättyneinä.

”Tuntuu erittäin hyvältä tulla palkituksi koko organisaatiomme tekemistä ponnisteluista. Olemme panostaneet paljon sisäisesti HPE-osaamiseemme ja on hienoa, että se on havaittu myös HPE:ssä. ”, kertoo Printcom Oy:n myyntijohtaja Kai Herranen.

”Olemme tietoisesti hakeneet kasvua asiakaskeskeisyydestä. Sitouduimme aiempaa syvemmin kumppanuuteen juuri HPE:n kanssa, sillä heidän ratkaisunsa ovat vastanneet erinomaisesti juuri niihin tarpeisiin, joita asiakkaidemme keskuudessa esiintyy. Hyvänä esimerkkinä HPE GreenLake -palvelu, jonka kaltaiselle On-Demand kapasiteettiratkaisulle on valtava kiinnostus. Kumppanuus HPE:n kanssa on sujuvaa, sillä sitoutuminen on molemmin puoleista. Heidän kanssaan on ollut helppo kasvaa haastajaksi ja myös polku tästä eteenpäin on selkeä”, Herranen toteaa lopuksi.