Vuonna 1881 perustettu C.E. Lindgren on Suomen johtava maalaus- ja rakennustyövälineiden sekä erikoisharjojen toimittaja, ja tämän lisäksi maailman johtava muovimäkituotteiden valmistaja. Yritystoiminnan kasvaessa ja kehittyessä C.E. Lindgren muutti vuonna 2019 uusiin tiloihin. Samalla haluttiin tehdä kokonaisvaltainen IT-järjestelmien uudelleenorganisointi. Tehtävä annettiin Printcomille, joka hoiti projektin kunnialla maaliin.

Tietotekniikka on läsnä lähes kaikissa C.E. Lindgrenin toiminnoissa.

– Jos IT ei toimi, yrityksemme ei pyöri niin kuin sen pitäisi. Siksi olemme ulkoistaneet IT-asiat Printcomille, kertoo C.E. Lindgrenin markkinointikoordinaattori Elin Kneck.

Kokonaisvaltainen paketti nopealla palvelulla

Printcomin C.E. Lindgrenille tarjoama palvelukokonaisuus sisältää verkkohallinnan, tulostuspalvelut, palvelinhallinnan, käyttäjätukipalvelut sekä päätelaitteiden elinkaaren hallinnan. Projektin helppous yllätti.

– Printcomilta tuli paikan päälle pari työntekijää ja he asensivat ja laittoivat kaiken kuntoon. Siinä meni yksi päivä, sitten pääsimme töihin, Kneck kertoo.

Keskittyminen omassa osaamisessa

Yhteistyön tärkein hyöty on yksinkertainen: kun ammattilaiset hoitavat IT-asiat, C.E. Lindgrenillä pystytään keskittymään vain ja ainoastaan omaan tekemiseen.

– Samalla olemme saaneet myös selkeyttä sisäisiin prosesseihin. Tietotekniikkaamme toimii nyt moitteettomasti, Kneck, päättää.

C.E. Lindgrenin sivuille