Nykypäivänä tietoturvauhka vaanii jokaisen nurkan takana, ja yritykset miettivät onko oma tietoturva riittävällä tasolla. Parhaita tapoja tunnistaa ja tarkistaa oma tietoturvan tila yrityksen koosta riippumatta on sertifioitua FINCSC:n (Finnish Cyber Security Certificate) mukaisesti. Sertifikaatin itsekin suorittanut ICT-palvelutalo Printcom Center auttaa asiakkaitaan sertifikaatin suorittamisessa.

FINCSC on yrityksille ja yhteisöille luotu sertifiointijärjestelmä tietojen turvaamiseen ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Se soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisille organisaatioille niiden toimialaan katsomatta.

Kyseessä on vuosittain tehtävä sertifiointi, jonka kysymyspatteristo vastaa IT-ympäristön tietoturvan parhaita käytäntöjä. Sertifioinnissa huomioidaan tietoturva usealta eri osa-alueelta tietojenkäsittelystä verkkolaitteiden tietoturvaan.

Printcom Centerille myönnettiin heinäkuussa FINCSC-kyberturvallisuussertifikaatti tietoturvan hyvästä tilasta ja sen aktiivisesta seurannasta ja kehittämisestä. ICT-palvelutalona Printcom Center huolehtii tietoturvastaan erityisen tarkasti. 

"Nyt voimme taas olla keveimmin mielin Printcomilla, kun täytämme kaikki ajankohtaiset ja parhaiden käytäntöjen mukaiset tietoturvavaatimukset", sanoo IT-ratkaisuiden palvelupäällikkö Toni Pentikäinen.

ICT-palveluntarjoajana Printcom auttaa asiakkaitaan myös tietoturva-asioissa.

"Tarkasta oman yrityksesi tietoturvan tila ja saa samalla siitä sertifikaatti. Mikäli haluat mielenrauhaa, niin tehdään teidän yritykselle yhdessä FINCSC-kyberturvallisuussertifiointi", Pentikäinen sanoo.

Lue lisää FINCSC:n kyberturvallisuuden sertifikaatista täältä: https://www.fincsc.fi/