Asiakasyritystemme toiminta jatkuu ilman IT-viivästyksiä myös läpi lomakauden. Princom palvelee IT-ongelmatilanteissa sekä Canon huolto- ja väriainetilauksissa tutuissa kanavissa normaalein aukioloin koko kesän. 

Varmista nopea palvelu asioimalla Service Deskissä ja Canon asiakaspalveluissa:

Service Desk, sd@printcom.fi, p. 020 7280 549

Service Deskissä järjestelmäasiantuntijat palvelevat arkisin klo 8–16. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa tai lähettää sähköpostia. Palvelupyynnön analyysin jälkeen toimenpiteet aikataulutetaan, resurssoidaan ja organisoidaan. Lue Service Deskin päivästä täältä.

Canon tulostuspalveluiden huolto- ja väriainetilaukset

Voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa p. 020 756 2470 tai lähettää sähköpostia huolto@printcom.fi.

Myynti ja asiakaspalvelu

Printcomin myynti- ja asiakaspalvelu lomailee kesän aikana porrastetusti. Nopean myyntipalvelun varmistat soittamalla henkilökohtaisten numeroiden sijasta vaihteeseemme p. 020 756 2460 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse myynti@printcom.fi.

Rentouttavaa kesää! 

Kesällä on hyvä myös rentoutua ja laittaa läppäri ja puhelin välillä kiinni. Laiturin nokassa onkin huomattavasti mukavampi keskittyä veden liplatukseen :) Huolehdimme, että yrityksesi laitteet toimivat aina, kun niitä tarvitset.