Tietohallintopäällikkö Ari Puputti Flowrox Oy:stä arvostaa Printcomin ihmisläheistä, monitaitoista osaamista. Printcom on merkittävä kumppani venttiili- ja pumppausratkaisuja toimittavalle, kansainväliselle kasvuyritykselle.

– Printcomista tuli heti positiivinen kuva paikallisena, sopivan kokoisena partnerina. Heillä on hyvää ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tarpeista, mikä ei välttämättä ole ihan yleistä it-yrityksillä, Ari Puputti toteaa.

Kilpailuetua ketteryydestä

Printcom tekee Flowroxille muun muassa it-ylläpitoa ja hoitaa lähitukea, kuten puhelintukea, Help Deskiä ja verkkoteknologiaan liittyviä tukipalveluja, sekä toimittaa laitteita ja tarjoaa mobiililaitteiden palvelut.

– Printcom hoitaa myös suuren osan tytäryhtiöidemme tukipalveluista. He ovat ottaneet ison roolin esimerkiksi eri järjestelmien asennuksista uusille työntekijöille. Meillä on varsin laajoja yhteistyökuvioita, Puputti kertoo.

Voimakkaasti kasvavalle Flowroxille ketteryys on markkinoilla kilpailuvaltti. Yritys kilpailee maailmalla huomattavasti itseään suurempien yritysten kanssa.

– Meidän täytyy olla hyvin joustavia ja nopeita liiketoiminnassamme, ja samaa vaadimme myös kumppaneiltamme. Tähän Printcom on pystynyt vastaamaan todella hyvin. He ovat kasvaneet meidän mukanamme ja rekrytoineet hyviä ja osaavia henkilöitä.

Kuin omaa väkeä

Puputtia viehättää Printcomin palveluiden ihmisläheisyys ja tietty empaattisuus – ihan kuin asiantuntijat olisivat omaa väkeä. Flowroxin ict-kokouksissa ainoa ulkopuolinen taho on Printcomin edustaja, mikä kertoo yhteisestä luottamuksesta.

– Heillä on harvinainen kyky toimia positiivisesti ja hyvässä yhteistyössä myös muiden kumppaniemme kanssa, jopa omien kilpailijoidensa. Uskon, että Printcomilla tulee olemaan vahva rooli yrityksessämme myös jatkossa.

– Voin suositella Printcomia hyvin monentyyppisille yrityksille. Sellaisille, jotka arvostavat että asiantuntijalla on kasvot ja joille monitaitoisuus sekä tietotekniikan laajempi ymmärrys on tärkeää. Voin suositella Printcomia myös suurille ja kansainväliselle yrityksille.

Flowrox Oy on suunnannäyttäjä raskaan teollisuuden venttiilien ja pumppujen alalla. Konsernin päätoimialat ovat kaivos- ja mineraaliteollisuus sekä energia- ja ympäristöteollisuus. Perheyrityksellä on yli 30 vuoden kokemus yli 100 000 toimituksesta ympäri maailman. Myyntiverkosto kattaa yli 50 maata. Työntekijöitä on yli 100, ja määrä on kasvussa.