Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Haluatko työskennellä rennossa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi? 

Printcom Center Oy on yrityksille ICT-ratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Keskisuuret yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen hyvin toimivan ICT ympäristön tuella. Ratkaisumme muodostuvat alan parhaista teknologioista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Porvoossa.

Yrityksemme on kasvanut jo useita vuosia kannattavasti ja olemme Suomen suurimpia yksityisessä omistuksessa olevia yrityksien ICT-palveluiden tuottajia. Tavoitteemme on kasvaa tulevaisuudessa entistä reippaampaa tahtia ja haemme nyt eri toimipisteisiimme vakituisiin työsuhteisiin IT-asiantuntijatiimiin  

Järjestelmäasiantuntijoita.

Tarvitsemme henkilöitä ylläpitämään, kehittämään ja käyttöönottamaan asiakkaidemme verkko-, pilvi-, ja palvelinympäristöjä. Olet kasvattanut erityisosaamista joltain tietyltä IT infraratkaisujen osa-alueelta tai olet ns. yleisosaaja. Tulet liittymään osaksi IT-asiantuntijapalveluiden tiimiä, joka vastaa asiakkaidemme IT-ratkaisujen ja -palveluiden käyttöönotosta sekä vaativasta 3. asteen tuesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

o  vankkaa osaamista palvelin- ja verkkoympäristöistä vähintään kahdesta seuraavista teknologioista:

  • Windows Server, Microsoft Azure, O365, Watchguard, Palo Alto, HPE, VMware, Cisco, Hyper-V, Linux
  • Eduksi katsomme sertifioinnit yllämainituista.

o  oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta

o  tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja

o  halua kehittää omaa työtä yhdessä työkavereiden kanssa 

o  sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista 

o  matkustusvalmiutta ja ajokorttia 

Printcom on kasvuyritys ja tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. IT-palvelutuotannossa työskennellään kolmessa tiimissä: Service Deskissä, lähituessa ja IT-asiantuntijapalveluissa.  

Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöstöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin. Toimintamme on laatu- ja ympäristösertifioitua, ja jokainen työntekijä pääsee kehittämään työprosesseja. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakulomake ja liitä siihen vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Printcom Center Oy on vuonna 2011 perustettu, yrittäjävetoinen ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio. Meillä työskentelee 60 alan huippuosaajaa viidellä eri paikkakunnalla. Liikevaihtomme on vuositasolla 15 miljoonaa euroa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 - ja ISO 14001 -sertifioidut laatujärjestelmät. Lisätietoja meistä löytyy osoitteessa: www.printcom.fi 

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Miika Grefberg, p. 020 756 2474, email: miika.grefberg@printcom.fi.