Tietoturva-asiantuntijana, tärkeänä osana tietoturvatiimiämme, toteutat Printcomin tietoturvapalveluita asiakkaillemme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä Printcomin palvelutuotannon, projektitoimiston sekä myynnin kanssa. Olet mukana kehittämässä yrityksemme tietoturvaliiketoimintaa ja sen palveluita.

IT-alan ammattilaisena osaat katsoa asioita kokonaisuuksina ja huomioit asioiden vaikutukset sekä sidonnaisuudet. Ymmärrät riskien ja muutosten hallinnan tärkeyden sekä osaat soveltaa niitä käytännössä. Sinulta löytyy halua auttaa asiakasta ja kehittää asiakkaan toimintaa.

Viihdyt nopeatempoisessa, vaihtelevassa moniasiakasympäristössä, jossa vaaditaan "pitkää pinnaa" sekä kykyä organisoida ja priorisoida. Meillä on työyhteisö, jossa voit kehittyä ja oppia uutta, ja jossa arvostetaan työntekijöiden oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työntekoon. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työkalumme ovat alan parhaita. Saat meillä käyttöösi kattavan työterveyshuollon ja monipuolisen henkilöstöetuohjelman.

Tehtäväsi ovat:

 • Autat asiakkaita yhteistyössä myynnin kanssa löytämään oikeat tietoturvaratkaisut ja -palvelut
 • Vastaat asiakkaan tietoturvapalvelun laadun toteutumisesta sovittujen onnistumisen mittareiden mukaisesti
 • Olet mukana kehittämässä tietoturvaliiketoimintaa ja olet osana Printcomin tietoturvaryhmää
 • Toteutat tietoturvaprojektit hallitusti Printcomin projektitoimiston käytäntöjen mukaisesti.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta tietoturva-alalta ja -teknologioista sekä työasema- ja palvelinympäristöistä
 • Ymmärrystä verkoista ja verkkotekniikoista sekä tietoturvan hallinnollisista alueista
 • Taitoa kehittää asiakasympäristöjen tietoturvaa
 • Teknisten asioiden ymmärtämistä
 • Kokemusta asiakkaan tietoturvaprojektien itsenäisestä läpiviennistä sekä tietoturvapolitiikkojen kehittämisestä
 • Projekti- ja ryhmätyöskentelytaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa tammikuun 2024 alussa. Toimipaikkana voi olla jokin näistä Printcomin toimipisteestä: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta tai Porvoo. Meillä työskentely onnistuu myös hybridisti.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi ansioluetteloineen meille mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@printcom.fi, mutta kuitenkin viimeistään 30.11.2023. Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löytyessä.

Lisätietoja: Tonilta, Head of Enterprise Solutions. Tonin tavoitat viikoilla 44-47 tiistaisin ja torstaisin kello 15-16 numerosta 040 128 4086 tai lähetä sähköpostia toni.pentikainen@printcom.fi