Olemme suomalainen, vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen ICT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen Lean-filosofiaa hyödyntämällä. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli 35 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja työllistämme noin 100 ammattilaista. Meillä on toimipisteet Espoossa, Kokkolassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porvoossa ja Seinäjoella. Tavoitteenamme on kasvattaa liikevaihtomme tulevina vuosina 50 miljoonaan euroon ja työllistää noin 150 ICT-alan asiantuntijaa. Unelmamme on olla asiakkaidemme halutuin ICT-alan myynti- ja palvelukumppani. 

Pitääksemme kasvuvauhtiamme kestävästi yllä, investoimme vahvasti kasvuamme tukeviin kehityshankkeisiin. Nyt tekemillämme investoinneilla vahvistamme tulevien vuosien kilpailukykyämme, ja sen vauhdittamiseksi haemme nyt sinua, oma-aloitteiden ja idearikas                                                                                                                                           

Kehityspäällikkö

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana innovatiivista Kehityspalvelut-tiimiämme. Kehityspäällikkönä vastaat sisäisen kehitystoimintamme ohjauksesta, toteuttamisesta ja kehityssalkun ylläpitämisestä sekä kehitystilanteen raportoinnista. Toimit myös projektipäällikköroolissa sisäisissä kärkihankkeissamme. Olet avainasemassa sisäisen digitalisaatioprojektimme ohjaamisessa ja toteuttamisessa, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten organisaatioyksiköidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Kehityspäällikkönä olet tärkeä osa kehitystoimintaamme ja toimit keskeisenä yhteyshenkilönä sisäiseen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Olet ammattilainen operatiivisen kehitystoiminnan hallinnassa ja käytäntöön viemisessä sekä ymmärrät kehittämisen tärkeyden ja roolin organisaatioissa. Toimit kokouksissa puheenjohtajana ja vastaat operatiivisten kokousten sisällön valmistelusta ja kulusta sekä taktisella tasolla esittelet toteutuneen kehitystilanteen ohjausryhmälle. Vastaat myös kokousten dokumentoinnista ja kokousmuistioiden ylläpidosta.

Uskomme, että menestyäksesi tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta sekä ICT-alan teknologioista ja ratkaisuista että kehittämisen johtamisesta. Olet IT-ammattilainen, joka osaa ajatella asioita isosta kokonaisnäkymästä huomioiden asioiden vaikutukset ja sidonnaisuudet kehitystyössä. Ymmärrät riskien- ja muutostenhallinnan tärkeyden ja osaat soveltaa osaamistasi niiden parissa myös käytännössä.

Viestit ja esiinnyt sujuvasti (sekä suomen että englannin kielellä), osaat johtaa niin kokouksia kuin sidosryhmiä, ja toimit mielelläsi aktiivisessa vuorovaikutuksessa tehden yhteistyötä muiden kanssa. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot ja pystyt pitämään pääsi kylmänä myös paineen alla.

Hybridityöskentelemme sujuvasti, mutta varsinainen toimipaikkasi voi olla joko Espoon, Porvoon, Lahden, Kouvolan tai Lappeenrannan toimistollamme.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi ansioluetteloineen meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.2.2023, osoitteeseen rekry@printcom.fi.

Halutessasi lisätietoja kehityspalveluista vastaava liiketoimintapäällikkömme Toni antaa niitä mielellään. Hänet tavoitat numerosta 040 128 4086.