Olemme suomalainen, vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen ICT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen Lean-filosofiaa hyödyntämällä. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli 35 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja työllistämme noin 100 ammattilaista. Meillä on toimipisteet Espoossa, Kokkolassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porvoossa ja Seinäjoella. Tavoitteenamme on kasvattaa liikevaihtomme tulevina vuosina 50 miljoonaan euroon ja työllistää noin 150 ICT-alan asiantuntijaa. Unelmamme on olla asiakkaidemme halutuin ICT-alan myynti- ja palvelukumppani.

Me Printcomilla haluamme toimia Asiakkaidemme kumppanina kohti modernimpaa työympäristöä. Tätä tavoitetta tukemaan olemme tuotteistaneet erilaisia viestintää, tiedonhallintaa ja moderneja työtapoja tehostavia ratkaisuja. Lisätäksemme vauhtia myös tällä voimakkaasti kasvavalla liiketoiminta-alueellamme etsimme nyt sinua, oma-aloitteinen ja idearikas

Modernin työn ja tiedonhallinnan asiantuntija

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana energistä Moderni työ ja tiedonhallinta -tiimiämme. Teemme paljon yksittäisiä projekteja, mutta muodostamme myös asiakkaidemme kanssa kumppanuussuhteita, joissa olemme rinnalla kulkeva modernin työn ja tiedonhallinnan kumppani. Kehitämme asiakkaan ympäristöä pidemmällä aikavälillä ja aikataulutamme projektit niin, että jokaisen kehityskohteen onnistunut läpivienti on realistista Asiakkaan resurssit huomioiden.

Olemme vahvassa kasvussa oleva liiketoimintayksikkö ja uusia tuotteistuksia ja kehitysideoita tulee jatkuvasti. Etsimme siis joukkoomme henkilöä, jonka kanssa innovointi ja sparrailu on luontevaa. Työssä onnistuaksesi sinua tukee jatkuva halu oppia ja kehittyä. Tiimissämme kaikki kantavat itsenäisesti vastuuta ja luottamus yhdessä ja yksilöinä toimimiseen on vahva. Päivät koostuvat pääsääntöisesti erilaisista tiedonhallinnan asiakasprojekteista, joihin kuuluu niin ratkaisun määrittely kuin tekninen toteutus tiiviissä yhteistyössä Asiakkaan kanssa, sisällyttäen tarvittavat kouluttamiset ja työpajat. Kehitämme myös aktiivisesti omaa ympäristöämme ja toimimme sujuvasti yhteistyössä muiden organisaation yksiköiden kanssa.

Toteutamme dokumentinhallintaan, sisäiseen viestintään ja moderneihin työtapoihin liittyviä ratkaisuja pääsääntöisesti Microsoftin sovelluksilla. Apunasi ovat liiketoimintapäällikkö, tekniset asiantuntijat ja päämiehet. Roolisi voi myös muuttua osaamisesi ja kehityksemme myötä.

Uskomme, että menestyäksesi tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta Microsoft-tuotteiden hyödyntämisestä yrityskäytössä sekä kiinnostusta tutustua jatkuvasti uusiutuviin ominaisuuksiin. Sinulla on ymmärrystä sekä informaatioarkkitehtuurista että tiedonluokittelusta ja teknistä osaamista erityisesti seuraavista Microsoft-tuotteista:

  • SharePoint Online – sivuston rakenne, hakurakenteet, metadata-arvot, sisältötyypit, käyttöoikeuksien hallinta, sovellukset
  • Teams – linkitykset muihin Microsoftin sovelluksiin kuten Vivaan
  • Power Automate – erilaiset työnkulut mm. Tiedon säilytettävyyteen ja hallittavuuteen liittyen
  • Power BI – raportointi ja tiedon visualisointi
  • Microsoft Purview - Luottamuksellisuustunnisteet, säilytystunnisteet ja tiedon elinkaaren hallinta
  • Muut moderneja työtapoja tukevat sovellukset mm. Forms, OneDrive, OneNote, Planner
  • Ymmärrys Microsoftin lisensointimalleista.

Edellä mainittujen osaamisten lisäksi omaat perusymmärryksen IT-teknologioista. Viestit ja esiinnyt sujuvasti (sekä suomen että englannin kielellä) ja toimit mielelläsi aktiivisessa vuorovaikutuksessa tehden yhteistyötä muiden kanssa. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot ja pystyt pitämään pääsi kylmänä myös paineen alla. Hybridityöskentelemme sujuvasti, mutta varsinainen toimipaikkasi voi olla joko Espoon, Kokkolan, Kotkan, Kouvolan, Lahden, Lappeenrannan, Porvoon tai Seinäjoen toimistollamme.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi ansioluetteloineen meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.2.2023, osoitteeseen rekry@printcom.fi.

Halutessasi lisätietoja liiketoimintapäällikkömme Riitta antaa niitä mielellään. Hänet tavoitat numerosta 040 649 2133.