Printcom Center Oy on saavuttanut Lenovon Platinum-kumppanuustason 1.4.2020 alkaen. Tämä tarkoittaa, että pystymme palvelemaan Lenovon teknologiaratkaisuissa entistäkin monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin.

”Minulla on ilo toivottaa Printcom Center Oy tervetulleeksi 1.4.2020 alkaen Lenovo Platinum -kumppaniksi. Printcomin asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstö vahvistaa meitä yhteisellä matkalla kohti Lenovon strategian mukaista älykästä muutosta. Lenovo Platinum -kumppanuus antaa kumppanille lukuisia liiketoiminnan kehittämiseen tähtääviä apuja ja työkaluja” kertoo Lenovon maajohtaja Eero Tainio.

Yhteistyön voimaan uskoo myös Printcomin myyntijohtaja Kai Herranen

”Oman osaamisen lisäksi meille erittäin tärkeää toimiva yhteistyö valittujen teknologiakumppanien kanssa, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme yhdessä liiketoimintaa tukevia kilpailukykyisiä ratkaisuja. Lenovon kanssa olemme saavuttaneet asiakkaissamme yhdessä hienoja onnistumisia, joista kumppanuustason nouseminen kertoo. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseksi,” toteaa Kai Herranen.

Monipuoliset Lenovon päätelaitteet ja ratkaisut

Lenovo-ratkaisuihin kuuluvat monipuolisten päätelaitteiden lisäksi mm. konesali-, pilvi- ja Edge computing -ratkaisut, kollaboraatiotyökalut, tehotyöasemat ja Motorola-matkapuhelimet.

Lisätietoja Lenovo-ratkaisuista saat myynnistämme ja Lenovon kotisivuilta https://www.lenovo.com/fi/fi/