Yritykset ja organisaatiot joutuvat kohtaamaan ICT-ympäristöissään erilaisia ongelmia, jotka hidastavat ja hankaloittavat työntekoa. Uusi Atlas IT-kartoitus -sivusto tuo näitä ongelmia päivänvaloon. Osa ongelmista on niin hyvin piilossa, etteivät yritykset huomaa niitä itse. Sivusto tarjoaa höytytietoa siitä, miten yritykset saavat IT-laitteistaan ja -ohjelmistoistaan parhaan mahdollisen hyödyn irti.

IT-ympäristön toimivuus on yrityksille ja organisaatioille elintärkeää. 

- Laitteiden ja ohjelmistojen toimimattomuus tulevat yrityksille nopeasti kalliiksi menetettynä työaikana ja muina kustannuksina. Näiltä ongelmilta voidaan kuitenkin välttyä, sanoo Printcomin myynti- ja markkinointinpäällikkö Jukkapekka Porali.

Yksityiskohtainen kokonaisuuden hallinta on kaiken a ja o, jotta ICT on yritykselle voimavara eikä toiminnan hidaste. Printcom tarjoaa uudella Atlas IT-kartoitus -sivullaan hyötytietoa ja vinkkejä siitä, miten yrityksen työpäivän voi saada mielekkäämmäksi, tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi.

Lue Atlas IT-kartoitus -sivulta esimerkiksi 10 syytä sille, mitä hyötyä IT-ympäristön kokonaisarviosta on yrityksellesi. Lataa opas, niin tiedät, mitä ongelmia yrityksesi IT-ympäristöstä löytyvät ongelmat todennäköisesti ovat. Entä ahdistaako työsähköposti? Lue parhaat vinkit, miten digitaalista viestintää voi parantaa ja muuttaa käyttäjäystävällisemmäksi. Pilvipalvelut tehostavat liikkuva työtä, mutta tutustu, mitä riskejä niiden käyttö sisältää.

- Sivustolla on päivittyvä artikkeliosio, jota kannattaa käydä lukemassa. Saat vinkkejä, mitä pitää ottaa huomioon, että yrityksessä työt sujuvat ja miten organisaation liiketoimintaa voidaan kehittää, Porali sanoo.

Atlas IT-kartoitus on Printcomin kattava palvelu, jossa selvitetään organisaation IT-ympäristön tila kokonaisuutena. Kartoituksen tavoitteena on löytää yrityksellesi kustannussäästöjä, lisätä toiminnan tuottavuutta, mahdollistaa liiketoiminnan kehittäminen, parantaa työviihtyisyyttä ja pienentää riskejä.

Atlas IT-kartoitus sisältää tyytyväisyystakuun: jos kustannussäästöjä luovaa parannettavaa ei löydy, palvelu on ilmainen. Kartoitus kattaa päätelaitteet, verkon, tietoturvan, tulostimet, tiedonhallinnan, ylläpidon, tuen ja koulutustarpeet. Tutustu palveluun osoitteessa www.atlaskartoitus.fi.