Printcom Center Oy on saanut Kouvolan kaupungin Vuoden yritys 2017 -palkinnon. Palkinto jaettiin Kouvolan ja Valkealan yrittäjäyhdistysten, Kouvolan kaupungin ja Kouvola Innovationin yhteisessä yrittäjägaalassa lauantaina 25.11.2017 Kuusankosken Sommelossa.
 
Kouvolan kaupungin Vuoden 2017 yritys -palkinnon saaja valittiin tarkastelemalla tuoreita tilinpäätöstietoja ja niistä tehtyjä analyysejä yrityksistä, joiden kotipaikka on Kouvola. Arvioinnissa käytettiin lähes 2000 yrityksen tietoja. Valintaan vaikuttaneet merkittävimmät kriteerit olivat: yrityksen kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskiensietokyky sekä toiminnan kehitys edelliseen vuoteen verrattuna. Yrityksellä tuli lisäksi olla työllistävä vaikutus.

Palkinnon luovutti Kouvolan kaupungin kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, joka perusteli valintaa muun muassa seuraavasti: ”Palkittava yritys kuuluu valtakunnallisesti menestyneimpään kolmannekseen ja jättää taakseen kannattavuudessa yli 90 % kaikista yrityksistä ja kasvussa lähes 80 % kaikista yrityksistä.”

"Kiitos tästä palkinnosta kuuluu asiakkaillemme, että olemme olleet teidän luottamuksenne arvoisia sekä henkilöstöllemme, joka on mahdollistanut asiakkaillemme tarjotut palvelut", kiittää toimitusjohtaja Jyrki Vaara.

 

 Artikkelin yläpuolella olevassa kuvassa ovat Printcomin omistajat vas. Pasi Laakso, Jukka Jylhä ja Jyrki Vaara.