Pasi Heinonen Kotkan toimipisteestä on valittu Canon Business Center -ketjun vuoden myyjäksi 2016-2017. Jälleenmyyjien Canon Business Centereissä työskentelee valtakunnallisesti lähes 200 myyntihenkilöä. Vuoden myyjä on ketjun halutuin tunnustus hyvin tehdystä myyntityöstä.

Perusteluina vuoden myyjän valinnalle ovat mm. esimerkillinen ote asiakkaisiin ja myyntityöhön, monipuolinen ratkaisuosaaminen, toisten auttaminen ja huomioiminen – kaiken kaikkiaan esimerkillinen ote myymiseen ja asiakkuuden hoitoon.

Printcom Center Oy kuuluu Canon Business Center -ketjuun, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille paikallista palvelua maanlaajuisesti. Canon Business Center -ketju muodostuu Canonin omista toimipisteistä ja täyden palvelun kumppaneista. Ketjun voimatekijöitä ovat laaja asiantuntijaverkko, korkealaatuinen palvelu, vakioidut tuote- ja palvelukokonaisuudet sekä sertifioidut prosessit. Ketju palvelee 35 toimipisteessä.