Kouvot sai lähes koko Kouvolan hurmoksiin voittamalla koripallon miesten pääsarjan Suomen mestaruuden kaudella 2015-2016. Mestaruus on Kouvojen neljäs ja edellisestä kerrasta on ehtinyt vierähtää jo 12 vuotta.

- Kouvolalaiset ihmiset ja yhteistyöyritysten henkilöstö ovat olleet äärimmäisen iloisia mestaruudestamme, kiitteli Ville Kaunisto (kuvassa). Tämä iloinen vastaanotto lämmittää kovasti Kouvojen mieltä. 

Kouvojen monivuotiselle tukijalle ja yhteistyökumppani Printcomille on erittäin tärkeää, että olemme saaneet auttaa Kouvojen toimintaa tarjoamalla nykyaikaisia ja toimivia palveluja. Kouvojen kotisivujen web hosting -palvelut ja tiedonkulussa käytettävät pilvipalvelut ovat Printcomilta.

- Meidän tarjoamien palvelujen avulla Kouvojen tiedonkulku on saatu järkeistettyä ja toimimaan tehokkaasti, toteaa Mikko Sydänmaanlakka Printcomilta, joka on itsekin entinen Kouvojen pelaaja ja saavuttanut myös urallaan kaksi koripallon Suomen mestaruutta.

Paljon onnea Kouvot!