Suomalaista palvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlipun käyttöoikeuden kaikille Printcomin konesalipalveluille. Printcom haluaa Avainlipun avulla erottua positiivisesti markkinoilla ja tukea suomalaista työtä.

– Avainlippu viestii asiakkaillemme turvallisista, kotimaisista konesalipalveluistamme, iloitsee Printcomin toimitusjohtaja Jyrki Vaara.

Tuotteiden ja palvelujen alkuperän merkitys korostuu, kun yritysten toimintaympäristöt kansainvälistyvät. Suomalaiset arvostavat luotettavia, kotimaisia palveluita. Avainlipun saaneet Pcom™ Salipalvelut tuotetaan turvallisessa konesalissa Kouvolassa.

– Nykypäivänä konesaleja on tarjolla myös globaaleilta toimijoilta. Kotimainen palvelumme takaa, että asiakkaidemme kaikki tallennettu tieto pysyy koko ajan suomalaisissa käsissä, Vaara kertoo.

Konesali, jolla kotimaiset on kasvot

Printcomin konesalilla on myös kasvot – asiakkaalle nimetty, oma asiantuntija vastaa asiakassuhteesta ja asiakaspalvelu auttaa kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Ammattilaisen varmistamat, optimaaliset olosuhteet takaavat konesalin varman toiminnan.

– Kun palvelut ovat kotimaisia, asiakkaamme tietävät aina mistä ja kenen toimesta ne tuotetaan. Uskon, että erotumme Avainlipun avulla positiivisesti kilpailijoista, toteaa Vaara.

Avainlippu myönnettiin kaikille Printcomin konesalipalveluille: Pcom™ Virustuvalle, Pcom™ Etävarmistukselle, Pcom™ Valvomolle, Pcom™ Postille, Pcom™ Pilvitallennukselle ja Pcom™ Virtuaalipalvelimelle. Tutustu Pcom™ Salipalveluihin tarkemmin täällä.

Kysy lisää Pcom™ Salipalveluista:
p. 020 756 2460