Yrittäjävetoinen, lappeenrantalainen Etelä-Karjalan Liikuntakeskus Oy tekee tiivistä yhteistyötä Printcomin kanssa. Alueensa suurin ja monipuolisin kuntoklubi liikuttaa asiakkaita opiskelijoista yritysvieraisiin. 

– Meillä on pitkäaikainen ja erittäin toimiva yhteistyösopimus Printcomin kanssa. Meille on tärkeintä, että ICT-ratkaisut ja laiteympäristö toimivat moitteettomasti, toteaa Tommi Naakka, Etelä-Karjalan Liikuntakeskuksen markkinointipäällikkö.

Nopea reagointi arjen ICT-haasteisiin 

Etelä-Karjalan Liikuntakeskuksessa on kuntosaleja, ryhmäliikuntatiloja, sulkapallo-, squash-, tennis- ja salibandykenttiä sekä monipuoliset palvelut lapsiparkista mailahuoltoon. Forever-ketjuun kuuluvassa keskuksessa on tilaa melkein 7000 neliötä.

– Toiminnan kannalta on oleellista, että tietotekniikka pelaa laitteista ja palvelimesta aina asennuksiin ja ylläpitoon asti. Koko sisäverkkoympäristömme on Printcomin rakentama. Tietokoneet, virustorjunnat, sähköpostit, Canonin monitoimilaitteet ja kulunvalvonta, joka toimii kosketusnäytöllä, ovat kaikki Printcomilta.

Liikuntakeskus on paikallisesti merkittävä työllistäjä. ICT-ympäristöä käyttää vakituisesti 25 työntekijää, mutta toisinaan käyttäjiä on yli 60. Ongelmatilanteessa apu on lähellä, myös viikonloppuisin. 

– Kerran emme saaneet messuilla tulostimia toimimaan. Printcomin puhelintuki ratkaisi ongelman nopeasti. Apua on saatu aina tarvittaessa, Naakka kiittää.

Tuhansia asiakkaita viikossa

Markkinointiin ja tapahtumiin panostava yrittäjä Lasse Blomqvist valittiin Etelä-Karjalan vuoden yrittäjäksi jo vuonna 2011, eikä syyttä. Ansiokkaasti toimiva liikuntakeskus huomioi yhtä lailla nuoret ja senioriasiakkaat, ja panostaa yhteistyökumppaneihin.

Yritys tekee esimerkiksi yliopiston kanssa yhteistyötä: liikuntakeskus tarjoaa opiskelijoille ilmaiset bussikyydit ja kolme liikuntakertaa viikossa. Opiskelijat kutsuvat Huhtiniemessä sijaitsevaa Etelä-Karjalan Liikuntakeskusta Huhtariksi.

– Arjen kumppanuus toimii hyvin myös Printcomin kanssa. Yhteistyö on tuottanut myös uusia asiakkaita molemmille. Olemme myös valmiita maksamaan hyvästä palvelusta ja jatkamme yhteistyötä varmasti, Naakka sanoo.

– Pienenkin yrityksen kannattaa ehdottomasti käyttää ICT-asioissa Printcomin ammattiauttajia. Turha hukata omaa aikaa ja hakata niin sanotusti päätä seinään. Kun tekniikka on kunnossa voi keskittyä itselle olennaiseen työhön.

Forever Lappeenranta 

Etelä-Karjalan Liikuntakeskus Oy tarjoaa laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluja kuntosaleista, ryhmäliikunnasta ja palloilulajeista aina fysioterapiaan ja erilaisiin mittauksiin asti. Lappeenrannassa sijaitseva liikuntakeskus kuuluu valtakunnalliseen Forever-ketjuun.