Vauhdikkaasti kasvava, yritysten ICT-palveluihin erikoistunut Printcom Center Oy on työllistänyt Itä-Uudellamaalla ja Kaakkois-Suomessa kuluvan vuoden aikana kuusi henkilöä. Printcomin tavoite on olla toimialueensa halutuin ICT-kumppani. 

Yrityksen tavoite ja jatkuva kasvu vaativat riittävät myynnin ja ICT-palveluiden resurssit palvellakseen asiakkaita. Alueen yritykset haluavat entistä enemmän ulkoistettuja tietohallinnan ratkaisuja. Ratkaisujen lähtökohtana on yrityksen liiketoiminnan tavoitteet ja liiketoiminnan tehostaminen.

Printcomin Kotkan yksikössä talousalueiden myynnissä ovat aloittaneet myyntipäällikkönä Pertti Sairanen ja yritysmyyjänä Pasi Heinonen. Molemmat siirtyvät tehtäviin Optimiratkaisut Oy:stä.

– Hyvä asiakaspalvelu ja myynti ovat ensiarvoisen tärkeitä menestystekijöitä yritysten ICT-asioiden hallinnassa. Printcom Center on kasvanut vauhdilla, koska se tarjoaa edistyksellisiä ja monipuolisia ratkaisuja, helpottaen aidosti asiakasyritystensä arkea. Minulle on tärkeää olla töissä yrityksessä, jossa on jatkuva tekemisen meininki ja kasvollinen omistajuus. Printcom on kaikkea tätä ja siksi olen nyt täällä, Sairanen toteaa.

Sairanen lisää hymy huulillaan, että ympyrä on tietyllä tavalla sulkeutumassa.
– Aloitin vuonna 1989 Canonin yritystuotteiden myynnissä. Mukava palata myymään tuttua, mutta toki eteenpäin mennyttä konseptia muutaman vuoden tauon jälkeen.

Printcom tuottaa asiakkailleen päivittäistä IT-ylläpitopalvelua, jonka perusajatus on pitää asiakasyrityksen IT aina toimintakunnossa. Toimiva ICT on lähes jokaiselle yritykselle kilpailuetutekijä ja toimintavalmiuden edellytys.

Printcomissa asiakkaiden IT-ympäristöjen toimivuudesta vastaavat järjestelmäasiantuntijat. Uusina järjestelmäasiantuntijoina ovat aloittaneet Sakari Saarela ja Juha Kuorelahti. Mika Lindeman on aloittanut palvelupäällikkönä vastaten nimettyjen asiakkaiden IT-palveluiden hallinnasta. Saarela siirtyy Printcomille Optimiratkaisut Oy:stä, Kuorelahti Devnet Oy:stä ja Lindeman UPM-Kymmene Oyj:stä.

– Printcomin asiantuntijaryhmään on helppo tulla. Prosessit ovat kunnossa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti hyödyntäen uusinta teknologiaa, toteaa Saarela.

Printcom tulee jatkossakin rekrytoimaan, kun liiketoiminta kasvaa.
– Satsaamme kuluvan vuoden aikana myyntiin paljon resursseja ja kehitämme myynnin toimintaa edelleen panostaen osaamiseen ja markkinointiin. Tämä tulee näkymään luonnollisesti ICT-asiantuntijaresurssien tarpeena, kun asiakkaita tulee lisää, hahmottaa tulevaisuuden työntekijätarpeita Printcomin toimitusjohtaja Jyrki Vaara.