Vuoden myyjäksi 2012–2013 on valittu Mikko Sydänmaanlakka Printcom Centerin Kouvolan toimipisteestä. Sydänmaanlakka on onnistunut parhaiten kasvattamaan myyntiä omille asiakkailleen ja hankkimaan merkittäviä uusia asiakkaita Kouvolan talousalueelta. Hän on myös solminut runsaasti uusia palvelusopimuksia. Mikko Sydänmaanlakka on toiminut Canon-yritysratkaisujen jälleenmyyjien palveluksessa jo yli 20 vuotta.

Printcom Center Oy toimii Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Itä-Uudenmaan alueella. Sillä on toimipisteet Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Yritys on yksi kymmenestä valtuutetusta Canon Business Center -jälleenmyyjästä, jotka yhdessä kahdeksan Canon Oy:n aluetoimiston kanssa muodostavat valtakunnallisen Canon Business Center -ketjun. Ketjulla on yhteensä 33 toimipistettä ja se palvelee asiakkaita yli 400 palvelu- ja myyntiammattilaisen voimin.