Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

 

Haemme kasvavaan huippu-osaajien joukkoomme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA PORVOOSEEN

Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät palvelinpuolen ja lähiverkon ylläpito- ja käyttöönottotehtäviin

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset IT-infran operatiiviseen toimintaan liittyvät ylläpito- ja kehitystehtävät palvelinympäristössä. Päivittäin olet mukana palvelinten asennustehtävissä, ylläpitotöissä, tunnushallintaan (AD) liittyvissä hallinta- ja vianselvitystehtävissä sekä erilaisten varmistuksien parissa. Työhösi sisältyy infrapuolen palveluiden ylläpito- sekä kehitystehtäviä ja tarvittaessa erilaisiin käyttöönottoprojekteihin osallistumista. Palvelinympäristöt koostuvat pääosin Windows palvelimista (Windows Server 2008, 2012 sekä 2016).

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta, vankkaa kokemusta IT-ympäristön palvelintehtävistä sekä laajaa ymmärrystä verkkotekniikasta. Työ edellyttää itsenäistä harkintaa ja ongelmanratkaisukykyä vaihtelevissa tilanteissa ja ympäristöissä, sekä oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta. Ajokortti on välttämätön, koska työskentely tapahtuu osin asiakkaiden tiloissa. VMware, Hyper-V ja Azure-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle toimivat taustaresurssit sekä kasvavan ja rennon työyhteisön. Tukea saat ammattitaitoisilta työkavereiltasi, jotka ovat pitkän linjan it-asiantuntijoita. Tukenasi toimivat myös päämiestemme Canonin, Fujitsun, Dellin sekä HP:n huippuasiantuntijat. Meillä pääset kouluttautumaan sekä saat mahdollisuuden kasvaa ajan myötä myös erilaisiin työtehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Palvelutuotantopäällikkö Harri Salama, puh. 0500 478 820 tai
Palvelupäällikkö Miika Grefberg, puh. 040 541 5334.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen: rekry@printcom.fi