Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

Toimintaamme ohjaa laatu. Olemme myös ympäristön ystäviä.

laatusertifikaatti logoYmpäristösertifikaatti logo

Printcom Center Oy:n toimintaa ohjaa laatujärjestelmä (ISO 9001:2015) ja ympäristöjärjestelmä (ISO 14001:2015).

Tuotamme asiakkaillemme korkealaatuisia tietotekniikkapalveluita taloudellisesti ja turvallisesti sekä laadulliset näkökulmat huomioiden. Toimintamme on asiakaskeskeistä, kustannustehokasta ja kannattavaa. Tavoitteenamme on hyvä laatu ja toimintavarmuus. Olemme kirjanneet periaatteemme laatupolitiikkaamme.

Ympäristölupauksemme on säästää ympäristöä luonnonvarojen mahdollisimman tehokkaalla käytöllä ja auttaa osaltamme sellaisen yhteiskunnan aikaansaamisessa, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteen.

Toteutamme lupaustamme arvioimalla liiketoimintaamme ympäristöystävällisyyden näkökulmasta. Tärkein käytännön toimenpide on ympäristöjärjestelmän ylläpito ja jatkuva parantaminen. Erityisen tärkeää on ympäristömyönteinen toimintamme arjessa. Koulutamme ja pidämme henkilökuntamme tietoisina ympäristöasioista. Olemme kirjanneet periaatteemme ympäristöpolitiikkaamme.

Haluamme edistää myös asiakkaidemme ympäristöystävällistä liiketoimintaa. Kerromme mielellämme lisää tuotteidemme ja palvelujemme ympäristövaikutuksista.