Klikkaa, kun tarvitset teknistä tukea tai huoltoa! Service Desk Canon-huolto Etätuki

2019

 • Microsoftin tarjoama käyttöjärjestelmien tuki loppuu – huolehdithan tietoturvastasi // 12.03.2019

  Yritysten toiminnan kannalta tärkeiden kahden käyttöjärjestelmän ja yhden tietokantasovelluksen tuki on päättymässä. Tuen päättyminen tarkoittaa sitä, että järjestelmiin ja tietokantasovellukseen ei tule enää uusia tietoturvapäivityksiä eikä ohjelmistovirheen korjauspäivityksiä. Merkittävästi kasvavien tietoturvariskien lisäksi lisääntyvät ohjelmistojen yhteensopivuusongelmat.

  Lue lisää »

 • Uusi Atlas-sivusto tarjoaa hyödyllistä tietoa yritysten IT-arkeen // 07.02.2019

  Yritykset ja organisaatiot joutuvat kohtaamaan ICT-ympäristöissään erilaisia ongelmia, jotka hidastavat ja hankaloittavat työntekoa. Uusi Atlas IT-kartoitus -sivusto tuo näitä ongelmia päivänvaloon. Osa ongelmista on niin hyvin piilossa, etteivät yritykset huomaa niitä itse. Sivusto tarjoaa höytytietoa siitä, miten yritykset saavat IT-laitteistaan ja -ohjelmistoistaan parhaan mahdollisen hyödyn irti.

  Lue lisää »

2018

2017

2016

2015

 • Printcom laajentaa pääkaupunkiseudulle // 30.11.2015

  Printcom Center Oy ja Ykköstoimisto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa Printcom Center Oy ostaa Ykköstoimisto Oy:n Canon Business Center liiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta siirtyy 1.12.2015 alkaen Printcom Center Oy:lle.

   

  Lue lisää »

2014

2013